om Mig

Jag heter Michaela & bor tillsammans med min
man & våra två hundar Loke & Ymer på Öckerö,
Göteborgs norra skärgård.

Jag arbetar som certifierad beroende/medberoendecoach, andlig mental coach samt KBT & ACT coach för Tvillingsjälar sedan 2021

Utöver det så föreläser jag om beroende & medberoenden samt destruktiva förhållanden, föreläsningar som baseras på egna upplevelser & erfarenheter.

Jag brinner för att hjälpa andra människor att växa &utvecklas för att bli sitt absolut bästa jag där ingenting är omöjligt & i min roll som coach så det just precis det jag gör. Jag stryker inte medhårs utan går direkt på källan för att vi tillsammans ska ta oss utanför tryggetszonen & ta oss an livet.

min coachning

Lever du det det liv du vill leva? 

Upplever du att du inte får bestämma över ditt eget liv?

Tillhör du dem som skjuter upp det som du egentligen vill göra, till senare?"

Som din coach önskar jag skapa ett förtroende oss emellan där ärlighet & uppriktighet är ett faktum, jag finns här som ditt bollplank men jag kommer däremot aldrig att stryka dig medhårs. Från vårt första samtal tills dess att du är redo att stå på egna ben så kommer vi tillsammans att jobba mot den målbild & dröm du bär på där jag ställer frågorna men du sitter på svaren.

För att nå dit du vill i livet gäller det att bli medveten om vad som håller dig kvar i ditt nuvarande liv. 

Är du redo för ditt livs resa inifrån & ut?
Dröm - Gör - Lev!


Mitt fokus ligger på den personliga utvecklingen & mitt huvudsakliga uppdrag är att ge dig verktyg till att navigera till den du vill vara & hur du vill leva. Jag är sedan 2022 utbildat & certifierat medium av Andreas Hamren Österlund, att jobba med intuition är något som ligger mig varmt om hjärtat & jag litar fullt på magkänslan.

Utöver coachning driver jag sedan 2015 Hubbe’s, en kurs & tävlingsverksamhet inriktad på hund med fokus på relation.


Mitt liv är format efter Loke & Ymer, våra två hundar som gett mig den största gåvan i livet, att leva & tillsammans med dem & min man Jimmie har vi format ett liv som passar oss, ett liv som gett oss möjlighet att leva till fullo, ett liv där vi får uppleva & äventyra liksom njuta av vardagen på det sätt vi älskar allra mest, tillsammans!

Vill ni veta mer om mig, en öppen, ärlig, andlig & hundig brud som älskar rock & att säga fuck, då besöker ni mig via instagram.

varmt välkommen!